Postări

Se afișează postări din august, 2009

Bijuterii lucrate din sarma

Imagine
In seara aceasta mi-am luat inima-n dinti si am incercat sa creez ceva cu sarma din cupru. Cam asta a iesit - cercelusi si pandantiv "Cheia sol":

Ce mai e nou ...

Imagine
- Cercelusi "verde crud" din margele de sticla si margele nisip in nuante de verde si auriu: - Cercelusi "Olive" din margele de sticla: - cercelusi "Sun" din sticla galbena cu margelute nisip in nuante de auriu si maron: - cercelusi turcuaz din sticla cracle: - cercelusi turcuaz din sticla cracle pe ata cerata: - cercelusi "Sun" din sticla galbena si cercelusi din agate India:
Imagine
Some more ... Cercelusi cipsuri unakit: - prima incercare de a lucra cu sarma: - sarma cu margele de nisip: - cercelusi cu cipsuri turcuaz: - cercelusi "greenish":

Cu ce am inceput ...

Imagine
Si pentru ca tot m-am pornit, iata si prima mea tentativa de a lucra cu clei polimeric (fimo) ... - Primul meu set facut din fimo! - cercelusi din fimo (maron, verde, galben si turcuaz) - pandantive din fimo :

Hello!

Hop si eu ! Buna ziua tuturor! M-am hotarat sa-mi fac blog ... nu de alta dar parca se schimba cate ceva in viata mea!  Mai nou mi-am descoperit vechi pasiuni legate de "frumos" (as fi vrut sa spun ARTA, insa era prea mult spus... sunt departe , foarte departe de a fi artist, desi mi-ar fi placut!) De azi inainte va voi impartasi cate putin din ceea ce voi "mesteri" ...  Wish me good luck! Camelia